Skip to main content

Beståelsesgaranti

Selvom flere jagttegnskurser, inklusive dette, har nær 100% beståelse kan virkeligheden også være en anden! Efter prøverne blev sværere i 2014 ligger dumpeprocenten nationalt på omkring 50%, hvorfor det er ekstra vigtigt med dit valg af kursus, for at kunne bestå i første omgang!

Det er vigtigt at understrege, at det kræver en indsats fra din side, og du skal ikke forvente at kunne bestå prøven, uden at læse op på pensum via bog, slides eller øve dig med jagt-app’en.

Skulle det alligevel ikke lykkes at bestå prøven, af den ene eller anden grund, er jeg der altid til efterfølgende hjælp op til din næste prøve. Skulle det heller ikke lykkes i andet eller tredje forsøg indenfor de tilladte 18 måneder, er man velkommen til at deltage i den obligatoriske undervisning på næste kursus uden ekstrabetaling. Det kalder jeg beståelsesgaranti. Hvis ikke de tre prøveforsøg er udnyttet, bliver næste kursusdeltagelse mod betaling med rabat efter aftale.

Jagttegn eller PENGENE RETUR GARANTI

Købeloven giver dig 14 dages returret ved nethandel.

Det gælder dog ikke for kurser som dette.

Jeg er dog helt sikker på, at du bliver vild med kurset! Men hvis du nu ikke er det, eller skulle se dig nødsaget til at aflyse, uanset årsag, tilbyder jeg dig ALLE pengene tilbage, helt indtil jeg har godkendt dig, til at gå til jagtprøve! No questions asked!

Hvis du dumper jagtprøven og ikke får jagttegn, tilbydes du OGSÅ alle pengene tilbage, hvis du skulle droppe jagttegns-projektet. Det kræver dog, at du har gjort en indsats og været til alle dine tre prøveforsøg indenfor de 18 måneder samt deltaget i alle seks undervisningsgange.

Derudover kræves det, at du har taget skriftlig kontakt til mig senest 7 dage efter dit dumpede prøveforsøg, så vi sammen kan forberede dig bedst muligt inden dit næste forsøg!

Hvis det stadig ikke er lykkes dig, tilbydes du ALLE pengene tilbage, eller en gratis plads på næste kursus!