Skip to main content

Så gør vi det igen!

💥 Kære venner, så gør vi det igen! KONKURRENCE – VIND EN PLADS og få din ven med til halv pris: VÆRDI; 6.600,- 💥 Præmien kan også gives som gave! FÅ DIT JAGTTEGN ELLER PENGENE TILBAGE!!!

Er det din tur til at opleve glæden ved at gøre som mennesket har gjort i mere end to millioner år!?

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ “5 stjerner herfra – det kan varmt anbefales!” ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Selvom vores lette adgang til mad har lagt dit jagtinstinkt i dvale, er det stadig mere levende end du måske går og tror!

Med et jagttegn oplever du naturen og dig selv helt anderledes. Når dine sanser skærpes og du skaffer dig selv, din familie og venner det absolut bedste kød der findes, er du ikke længere en der bare kigger på naturen, du er en del af den. Der findes ikke en bedre følelse!

Ikke kun næringsmæssigt, men også dyrevelfærds-, smags- og miljømæssigt overgår vildtkød alt andet! Kom selv og smag og bliv klar til jagt på blot fire til seks dage!

💥VIND en plads til dig og en ven, når jeg afholder DANMARKS FEDESTE JAGTTEGNSKURSUS, AUGUST/SEPTEMBER 2024 💥i København for CSS, Samfundsvidenskabelig Jagtforening v. Københavns Universitet, der pænt har givet mig lov at invitere mine egne kursister med! Konkurrenceregler og vilkår sidst i opslaget – tag en ven!

Tilmeld dig i dag eller skriv dig på ventelisten til forårskurset i 2025 via danmarksfedestejagttegn@gmail.com www.danmarksfedestejagttegn.dk eller ring på 23 900 567 inden d. 1. juli og få rabat! Begrænsede pladser!

⭐️”Ulrik er både en enormt erfaren jæger og en dygtig underviser”

⭐️”…formår at gøre selv de mest komplicerede ting håndgribelige, og det mest kedelige hylende morsomt”

⭐️”Han formår at formidle undervisningsmaterialet på en rigtig god og samtidig underholdende måde”

Kom med på dette moderne jagttegnskursus, hvor du bliver uddannet, så du ikke blot bliver klar til jagttegnsprøven, men også bedst muligt rustet til at træde ind i jagtens store og fantastiske univers!

Dette intensive kursus (minimum fire dage ud af seks) skiller sig på rigtig mange punkter ud fra de populære lynkurser, der underviser efter minimumskravene, hvor undervisningen sigter efter at gøre dig specifikt klar til prøven og desværre ikke mere end det!

Dette fordi vi udover de obligatoriske praktiske og teoretiske emner som bl.a. etik, vildtkending, våbenhåndtering og skydning, har pakket programmet tæt med;

✅ Undervisning om slagtning med følgende tilberedning af forskellig vildt på grillen vi selvfølgelig skal smage og skylle ned med noget koldt!

✅ Besøg af en jagthund vi skal se arbejde og træne!

✅ Introduktion til gør-det-selv udlandsjagt

✅ Introduktion til buejagt med små film og historier, samt muligheden for at skyde med recurve-bue på et 3-d skumdyr!

✅ Muligheden for helt op til 70%(ved seks dages deltagelse) mere teoretisk og praktisk undervisning end de mere klassiske lyn-kurser på minimumskravet af fire dage. Vi tager os tiden til at diskutere og gå dybere ned i de emner der interesserer dig, hvilket gør, at du også bliver bedre rustet til at bestå prøven, men vigtigst af alt – får en bedre forståelse for jagten og hele dens væsen! Vær opmærksom på, at flere andre kurser kun har en enkelt afstandsbedømmelse inkluderet med merbetaling for flere.

✅ Hele seks ganges afstandsbedømmelse inkluderet ifbm. teoriundervisningen, hvilket er utroligt vigtigt for at bestå den praktiske del af jagtprøven.

✅Mulighed for at låne afstandsdyrene til hjemmetræning lige op til din jagtprøve!

✅Tips og tricks til hvordan DU bedst muligt kommer på jagt, i en tid hvor jagt både er svært og dyrt tilgængeligt!

✅ To timers online repetition med tid til de spørgsmål I måtte have over Zoom lige i starten af prøveperioden, ca. 7 dages tid efter endt kursus.

✅ Gratis Online E-learning tilgængeligt døgnet rundt efter kursusstart

✅ Tilsendte undervisningsslides til din e-mail

✅ Gratis e-vildtkogebog – ”Vild Hverdag” fra Jaegerinden, Mette Karin Petersen, med 30 vildtopskrifter til hverdagen. https://www.jaegerinden.com/kogebog/#tag-et-kig

✅ Beståelsesgaranti! – Vi er bag din ryg hele vejen til jagtprøven og efterfølgende, hvis du skulle være så uheldig at dumpe.

✅ No Bullshit ALLE PENGENE TILBAGE GARANTI!

BESTÅELSESGARANTI & PENGENE TILBAGE GARANTI!
Selvom flere kurser påstår at have nær 100% beståelse er virkeligheden oftest en anden. Efter prøverne blev sværere i 2014 ligger dumpeprocenten nationalt på omkring 50%, hvorfor det er ekstra vigtigt med dit valg af kursus, for at kunne bestå i første omgang! Det er dog vigtigt med egen indsats, og man skal ikke forvente at kunne bestå prøven, uden at læse op på pensum via bog, slides eller øve sig med app’en.

Skulle det alligevel ikke lykkes at bestå prøven, af den ene eller anden grund, er jeg der altid til efterfølgende hjælp op til din næste prøve. Skulle det heller ikke lykkes i andet eller tredje forsøg indenfor de tilladte 18 måneder, er man velkommen til at deltage i den obligatoriske undervisning på næste kursus uden ekstrabetaling. Det kalder jeg beståelsesgaranti!
Hvis dine tre prøveforsøg ikke er udnyttet indenfor 18 måneder, bliver næste kursusdeltagelse med betaling af 2.000,- + skydning til 500,-.

Hvis du af en eller anden årsag må aflyse kursus, helt op til du bliver godkendt til jagtprøven, får du alle dine penge tilbage, no questions asked!!!

Hvis du har deltaget i minimum fem ud af seks undervisningsgange og har brugt dine tre prøveforsøg indenfor 18 måneder, får du ALLE dine undervisningspenge retur ELLER gratis deltagelse i nyt kursus, ikke begge dele!
Denne garanti ydes hos INGEN andre udbydere!

DATOER
Næste kursus kommer til at finde sted over tre weekender i august og september i et lækkert auditorie med flot gårdhave ved søerne i København.

🗓
Weekenden d. 17. og 18. august fra 10-16
Weekenden d. 7., og 8. september fra 10-16
Weekenden d. 14. og 15. september fra 10-16

– 2 x 40 min online repetition inkl. evt. spørgsmål over Zoom lige i starten af prøveperioden, d. 23 september, 19-20:30

– To skydebanegange som minimum, med mulighed for ekstra gange, til man vurderes klar til prøve. Vi skyder med lækre våben fra både Sauer og Blaser.

Én time skal afsættes per skydegang. Mulige skydebanedage kommer med al sandsynlighed til at hedde; 28.,29., og 30. august samt 11., 12., og 13. september. Hvis du ikke kan skyde nogen af disse dage, finder vi en løsning!

Den første weekend er obligatorisk, derudover skal du deltage i 4 ud af de 6 dage i alt.

PRIS
4400,- per elev
2100,- for CSS-studerende

RABAT gives ved (gælder ikke CSS-studerende)
To tilmeldte sammen: 200 kr. per mand
Tre eller flere tilmeldte: 300 kr. per mand
Tilmelding inden 1. februar: 200 kr.

INKLUDERET
✅ Al teoretisk og praktisk undervisning

✅ GRATIS undervisningsmateriale igennem https://www.jagtproeven.dk/ i form af e-bøger, tests og video fra Danmarks Jægerforbund der samtidig giver dig 18 måneders gratis medlemskab. Adgang gives efter tilmelding til kurset.

✅ Frugt og snacks

✅ Ad libitum kaffe med sød- eller havremælk

IKKE INKLUDERET
– Skydebaneleje, forsikring, 50 haglpatroner, 50 lerduer til ca. 500,- for begge gange på skydebanen, der betales kontant eller mobile pay efterfølgende.

– Evt. yderligere undervisningsmateriale fra Institut for Jagt til 399,- eller 499,- alt afhængig om du vil have e-bog eller fysisk bog og evt. app. Det anbefales at tilkøbe appen til 180,-.
Der kan fås 10% rabat med koden: orskovhunting på https://institutforjagt.dk/shop/

– Jagtprøvegebyr på 310,- til Naturstyrelsen via Mitjagttegn.dk

– Frokost

I alt bliver dine udgifter 4900,-, eksklusiv evt. rabat og inklusiv skydning.

KORT OM DIN UNDERVISER – Orskov Hunting

– Vinder af ’Alene i vildmarken’ 2024
– 3 x VINDER af the Monocular Hunting Video Awards
– Vinder af ‘Best Hunting Film, Amateur’, DNA Film Festival, Northern Shooting Show 2018
– Uddannet dyrlæge i 2019
– Uddannet Jagttegnskursuslærer i 2014 med 27 jagttegnshold og over 400 elever igennem jagtprøven
– Flugtskydningsinstruktør siden 2014
– Buejagttegn siden 2012
– Riffeltegn siden 2008
– Jagttegn siden 2008

YouTube: https://shorturl.at/dnoKM
Instagram: https://www.instagram.com/orskovhunting/
Facebook: @Orskov hunting

Vær opmærksom på, at det desværre ikke er et dokumenterbart krav, at din jagttegnskursuslærer har jagtlig erfaring, hvorfor der også findes jagttegnskursuslærere med kun et par års jagtlig erfaring.

Kort film om mig og mit forhold til jagt
https://www.facebook.com/viernordicstory/videos/1332447130197648

Lidt om buejagt på storvildt med TV2 Lorry https://www.youtube.com/watch?v=PVBAK6YgWY8

UDTALELSER
⭐️”Ulrik er både en enormt erfaren jæger og en dygtig underviser. Han formår at formidle undervisningsmaterialet på en rigtig god og samtidig underholdende måde. Jeg følte mig godt klædt på – både til jagtprøven og til selv at gå på jagt efter.”
– Frederik B. Andersen, 29 år, København, Jagttegnselev 2018

⭐️“Ulrik er en rigtig dygtig og sjov underviser, som formår at gøre selv de mest komplicerede ting håndgribelige, og det mest kedelige hylende morsomt. Hans kærlighed til jagt og naturpleje smitter af på hele holdet, og det får de lange undervisningsdage til at flyve afsted. Jeg kan varmt anbefale alle at tage jagttegn ved Ulrik.”
– Cille Hald Egholm, 23 år, København, Jagttegnselev 2022

⭐️“Helt kort fortalt vil jeg give dit kursus et stort 10/10. Jeg synes, at alt fra informationsformidling til humor var nær så godt som det kan blive til et kursus. Og så gør dine jagterfaringer, at du automatisk er lidt mere spændende at høre på.”
– Runi Jacobsen, 26 år, København, Jagttegnselev 2020

⭐️”Hey Ulrik, tak for et fedt kursus! Det var bedre end jeg turde håbe, og mere end det!! 5 stjerner herfra – det kan varmt anbefales!”
– Milos Hueg, 23 år, København, Jagttegnselev 2022

TILMELDING📝
Du er altid velkommen til at skrive, hvis du har spørgsmål, men da der er begrænsede pladser på holdet, skal du sikre din plads ved at;

1: Sende en mail til danmarksfedestejagttegn@gmail.com Indeholdende
-Fulde navn
-Telefonnummer
-Mail
-CPR nummer(til indberetning hos Naturstyrelsen. Slettes efterfølgende jf. Persondataloven)
-For CSS-studerende: vedhæft indskrivningsbekræftelse
– For rabat ved grupper af venner eller familie, skrives det i mailen, hvem man melder sig til sammen med.

2: Indbetale kursusgebyr på 4400,- (4200,- eller 4100,- ved grupperabat) (eller 2100, CSS studerende), til Ringkøbing Landbobank
Reg.nr. 7670 kontonr. 2576564
Og HUSKE navn på overførslen.

3: Du er optaget på holdet, når betalingen er modtaget og du får en bekræftelsesmail efterfølgende samt mere kursusinformation op til kursusstart. Der kan gå op til en uge inden du modtager bekræftelse. Skriv endelig en sms, hvis du vil have det før!

Jf. no bullshit og ALLE pengene tilbage GARANTIEN, er du garanteret ALLE dine penge tilbage, uden begrundelse, hele vejen igennem kursus, indtil du er godkendt til at gå til jagtprøve!

Del meget gerne opslaget med venner eller familie, der kunne lyst til at mærke glæden ved at deltage i naturens livscyklus og høste af dens overskud!

Jeg håber vi ses til nogle hyggelige og spændende dage i København til august og september!

God sommer!

De bedste hilsner,
Ulrik Ørskov
Danmarks Fedeste Jagttegn
tlf: 23900567

KONKURRENCEBETINGELSER
1: Tag den ven, du kunne tænke dig at tage jagttegn med(eller give præmien i gave til) og giv opslaget et like!
2: Send en mail til danmarksfedestejagttegn@gmail.com med emnefelt udfyldt: KONKURRENCE Du bliver samtidig skrevet op til info om fremtidige hold.
Du bliver slettet fra listen, ved at sende mig en mail med ønske om slettelse.
3: Ved tilmelding til kurset modtages ÉT ekstra lod i lodtrækningskonkurrencen.
4: Konkurrencen løber til og med d. 10. august hvorefter der trækkes en tilfældig vinder der offentliggøres på facebook. Vinderen modtager også en e-mail.
5: Præmien er personlig og kan ikke sælges. Præmien er: En gratis plads(værdi 4400,-) og er eksklusiv skydedelen til 500,- samt halv pris til din ven(2200,-). Dvs. der skal betales for skydning for begge deltagere.
Din ven, der vinder kurset til halv pris, kan udskiftes, hvis personen ikke kan eller har lyst.
6: Præmien er gyldig til og med 2026 uden garanti for flere kurser(normalt 2 offentlige kurser årligt)
7: Hvis vinderen og vennen allerede har tilmeldt sig kursus, modtager vinderen og vennen hhv. det hele og halve indbetalte beløb tilbage.
8: Knæk og bræk – jeg håber vi ses!